Restaurang Fame

– Upplev naturliga, autentiska och nya varianter av smaker tillagade av rena finska ingrediens

Vi är stängd på grund av koronavirussituationen. Vi ber om orsäkt för allt besvär, följa oss för information gällande våra öppettider.

På Restaurang Fame, ett vardagsrum för finska musikfans, kommer du att njuta av finska mat med stil. Men hög kvalitet betyder inte att du måste vara styv och formell! Du kan ta det lugnt och äta bekvämt på Fame.

Andan på vår meny är ärlig och lättsam. Avslappning betyder en ny typ av struktur och presentation på Fame som kommer att överraska dig. Vår ärlighet vilar på att maten serveras utan klockor och visselpipor.

Musik sammanflätas med vårt kök Musik kan ses i vår meny, serveringsrätter, miljö och i vår fankulturorienterade serviceinställning. Musik tas fram i stil och sofistikerad. Med betoning på allt mer överraskande och spännande element.

Share the Fame – denna idé är grunden för vår verksamhet. Du får våra produkter redo att delas – oavsett om du är ensam eller med andra, i halverade delar: även din öl, om du vill! Njut av ditt besök på egen hand eller i andras sällskap. Kom in efter arbete eller under en live spelning på museet. Våra vardagar består av första lunchrätter, afterworker och middagar. Under helgerna tar vi brunch till en helt ny nivå.

Vi älskar firande och sammankomster! Boka ditt bord i förväg!

Gruppbokning via e-post: restaurantfame@kanresta.fi

VAR INTE RÄDD ATT FRÅGA MER INFORMATION FRÅN PERSONAL

L = Laktosfri
G = Glutenfri
M = Mjölkfri
V = Vegan