MUSIIKKIMUSEO JA RAVINTOLA FAME PALVELEE TEITÄ VIIKON JOKAISENA PÄIVÄNÄ

Meille voitte tulla ilman ajanvarausta tai varata ryhmävierailun ravintolavarauksineen esimerkiksi pikkujoulujenne viettoon. Tervetuloa elämykselle!

Yhteystiedot

Ryhmät ja yritykset

Musiikkimuseo Famessa ja Ravintola Famessa voi järjestää elämyksellisiä tapahtumia, kuten yritystilaisuuksia, tuotelanseerauksia, tiedotustilaisuuksia, juhlia, syntymäpäiviä, häitä ja muita yksityistilaisuuksia. Pöytätarjoilussa ryhmän maksimi koko on vajaat 100 henkilöä, kokkareissa 200 – 400 henkilöä ja terassin koko on 150 henkilöä. Varattavana on vaihtoehtoisesti lounge, osa ravintolasta, koko ravintola, erikseen Musiikkimuseo Famen tilat tai koko kokonaisuus yhdessä.

Musiikkimuseo ja Ravintola Famessa on erinomainen äänentoisto. Digitaalisten näyttöjen sekä videoseinien kautta voi helposti näyttää omaa sisältöä (videoita, kuvia ja animaatioita), tehdä live -striimausta ja projisointia. Me autamme sisällön tekemisessä ja suunnittelussa. Tarvittaessa saat meiltä myös kuvaus- ja videokuvauspalvelut.

Päiväkoti-, koululais- ja opiskelijaryhmävierailuja otamme mielellämme vastaan aamulla ja aamupäivisin. Järjestämme myös yksityisiä opastettuja kierroksia museon normaalin aukioloaikojen ulkopuolella. Ota yhteyttä myyntipalveluun (info@fmhof.fi) ja kysy vierailu- ja tarjoilupaketeista.