Ravintola Fame

– koe suomalaisen puhtaista raaka-aineista tehdyn ruoan luonnolliset, aidot ja uudenlaiset maut

Ravintola Famessa, suomalaisen musiikin ystävän olohuoneessa, nautitaan suomalaista ruokaa laadukkaasti. Mutta laatu ei velvoita jäykistelemään, meillä saa syödä rennosti.

Musiikki kietoutuu ruokaamme tyylikkäästi. Se voi näkyä menussa, tarjoiluastioissa, miljöössä ja fanikulttuuriin nojaavassa palveluasenteessa. Musiikki tuodaan esille tyylillä ja hienostuen välttäen liiallisuutta. Tehdään enemmän ja ennemmin yllättävillä ja riemastuttavilla elementeillä.

Share the Fame- ideamme yksi kulmakivistä Meillä saat tuotteet jaettavaksi, yksin tai yhdessä, puolikkaana, jopa oluenkin. Nauti yksin tai yhdessä, piipahda after workillä tai livekeikalla. Arkemme koostuu raikkaista pöytiin tarjoilluista lounaista, afterworkeistä ja illalliskattauksista. Viikonloppuisin tulemme viemään brunssin uudelle tasolle viikonloppu lounaallamme.

Rakastamme juhlia! – Varaa oma tilaisuuteesi ravintolafame@kanresta.fi

Suosittelemme lounaalle sekä illalliselle saapuessasi pöytävarausta ennakkoon!

Kahvibaari 12,50€

Arkisin klo:14.30 -16.30, 21.10. alkaen.

Viikonloppuisin ja juhlapyhinä kahvibaarimme katetaan tarjolle viikonloppulounaan yhteyteen sisältyväksi klo: 11-15.00 välillä.

-esimerkki kahvibaarimme sisällöstä-

Kahvimme Kipinä ja Kuulas ovat paahdettu vastuullisesti aurinkoenergialla Porvoossa ja ne odottavat maistajia baarissa. Vaihtoehtona kahveille on päivittäin vaihtuva haudutettu irtotee. Pienellä lisämaksulla voit vaihtaa suodatinkahvimme erikoiskahviin + 1,90€ hintaan.

Lisäksi kahvibaarissamme yrtein maustettua jäävettä, luomu hunajaa, ruokosokeria, keksejä ja itsetehtyjä korppuja, kauden juureslastuja, kasvistahnaa ja levitteitä.
Musiikkimuseon erikoisuuksia, tarinallisia makeita ja pieniä leivonnaisia.
Vanhan ajan karamelleja.

Päivittäin vaihtuva valikoima on hauskasti ja herkullisesti katettuna ravintola Famen tyyliin kahvibaarissa, josta voi vapaasti noutaa haluamiaan tuotteita juuri itselle sopivan määrän.

Voit saapua myös ilman pöytävarausta!