artisti kuva

Pe 21.7.

Fame kesälive: Janne Viitanen

Virkistävä livemusiikki valtaa Ravintola Famen aurinkoisen terassin perjantaisin koko kesän ajan!

Suositut Fame kesälivet tuovat letkeän musiikin keskelle kaupungin sykettä aina perjantai-iltaisin. Pasilan kuumimmalla terassilla kuullaan kesä-elokuun aikana kattaus jazzista suomipoppiin ja juurimusiikista kansainvälisiin hitteihin.

Keikat alkavat kesäperjantaisin 9.6.–25.8. (pois lukien juhannusaatto 23.6.) klo 17 ja ne koostuvat kahdesta noin 45-minuuttisesta setistä. Fame kesäliveihin on aina maksuton pääsy. Terassikeikoilla on säävaraus, sateen sattuessa tapahtuma siirtyy sisälle Ravintola Fameen.

Tervetuloa mukaan nauttimaan kesästä ja livemusasta!

21.7. Janne Viitanen

Jannen tie ammattimuusikoksi alkoi nuorena Steel Pan Lovers -yhtyeen riveistä ja vei siitä edelleen 60-luvun musiikin pariin Tinos-bändin kanssa. Janne on toiminut pitkään monipuolisena multi-instrumentalistina suomen musiikkikentällä eri kokoonpanoissa, hän soittaa myös The Syke-yhtyeessä, joka on julkaissut hänen omia sävellyksiään. Soolokeikoillaan Janne johdattelee kesätunnelmiin perinteisillä ja moderneilla klassikkosävelillä – trubaduuriohjelmisto kulkee 60-luvun Beatlesin ja Suomi-iskelmän, CCR:n, Foo Fightersin ja 80-luvun hittien kautta tämän päivän popmusiikkiin.

Jannen kuva: Ville Huuri/Huuri Creative