artisti kuva

Pe 4.8.

Fame kesälive: Thaïs Morell

Virkistävä livemusiikki valtaa Ravintola Famen aurinkoisen terassin perjantaisin koko kesän ajan!

Suositut Fame kesälivet tuovat letkeän musiikin keskelle kaupungin sykettä aina perjantai-iltaisin. Pasilan kuumimmalla terassilla kuullaan kesä-elokuun aikana kattaus jazzista suomipoppiin ja juurimusiikista kansainvälisiin hitteihin.

Keikat alkavat kesäperjantaisin 9.6.–25.8. (pois lukien juhannusaatto 23.6.) klo 17 ja ne koostuvat kahdesta noin 45-minuuttisesta setistä. Fame kesäliveihin on aina maksuton pääsy. Terassikeikoilla on säävaraus, sateen sattuessa tapahtuma siirtyy sisälle Ravintola Fameen.

Tervetuloa mukaan nauttimaan kesästä ja livemusasta!

4.8. Thaïs Morell (BRA)

Laulaja, kitaristi, säveltäjä ja musiikin opettaja Brasiliasta, Thaïs Morell, on julkaissut kaksi albumia espanjalaisen Sedajazz Records -levy-yhtiön kanssa esitellen brasilialaista soundimaailmaa jazzin ja maailmanmusiikin vivahteilla. Thaïs on kotoisin Curitibasta, kihisevästä brasilialaiskaupungista, mutta hän on asunut ja opiskellut musiikkia Suomessa; kansanmusiikkia Sibelius-Akatemiassa – kuten myös Ghanan yliopistossa – kartuttaen hyvin rikasta ja uniikkia musiikillista taustaansa.