artisti kuva

Pe 30.6.

Fame kesälive: Ville Leppänen

Virkistävä livemusiikki valtaa Ravintola Famen aurinkoisen terassin perjantaisin koko kesän ajan!

Suositut Fame kesälivet tuovat letkeän musiikin keskelle kaupungin sykettä aina perjantai-iltaisin. Pasilan kuumimmalla terassilla kuullaan kesä-elokuun aikana kattaus jazzista suomipoppiin ja juurimusiikista kansainvälisiin hitteihin.

Keikat alkavat kesäperjantaisin 9.6.–25.8. (pois lukien juhannusaatto 23.6.) klo 17 ja ne koostuvat kahdesta noin 45-minuuttisesta setistä. Fame kesäliveihin on aina maksuton pääsy. Terassikeikoilla on säävaraus, sateen sattuessa tapahtuma siirtyy sisälle Ravintola Fameen.

Tervetuloa mukaan nauttimaan kesästä ja livemusasta!

30.6. Ville “Lefty” Leppänen

Pitkän linjan juurimuusikko, Ville “Lefty” Leppänen esittää soolokeikallaan bluesin, countryn ja muunkin juurimusiikin klassikoita ja tuntemattomampia kappaleita, Leftyn omaa tuotantoa kuullaan myös. Leppänen aloitti ammattimaisen musiikin parissa työskentelyn jo 90-luvun alussa Keystone Cops -yhtyeen levytysten ja pitkien keikkarundien myötä. Sittemmin Micke Björklöf & BlueStrip ja Micke & Lefty feat. Chef ovat vieneet Leftyä ympäri maailmaa yhtyeitten kitaristina ja biisinikkarina. Kuten Lefty Leppänen itse toteaa: ei hullumpi reissu ja vielä jatkuu!