artisti kuva

Ke 8.6.

Kihara-klubi: Kihara

Kihara – keskiviikko 8.6. klo 19.30

Viimeisin, joskaan ei vähäisin, Kihara-klubi tarjoilee itseoikeutetusti klubi-isännän omaa soolomateriaalia. Juho ”Kihara” Pitkänen julkaisi ensimmäisen paljon kehutun soololevynsä ”Love Surreal” keväällä 2019. Nyt toinen albumi on valmis ja odottaa syksyn julkaisua. Esimakua on jo kuultu singleformaatissa.

Kihara-klubi Musiikkimuseo Famessa keväällä 2022

Kihara-klubi tarjoilee korkealaatuista livemusiikkia Musiikkimuseo Famen kevääseen. Maaliskuun 30. päivästä alkaen joka toinen keskiviikko rock- ja roots-musiikin ystäviä hemmotellaan genrensä parhailla esiintyjillä.

Illan isäntänä toimii kitaristi-laulaja Juho ”Kihara” Pitkänen, monessa liemessä keitetty muusikko, joka työstää parhaillaan toista sooloalbumiaan. Vierailijoina ovat kevään mittaan muun muassa rock-legenda Remu Aaltonen, Voice of Finlandista tuttu laulaja Andrea Brosio ja suomalaiseen blues-aatelistoon kuuluva Honey B. Family.

Kihara-klubit järjestetään Ravintola Famessa. Keikat ovat maksuttomia, mutta varatessasi illallisen varmistat paikkasi keikan ajaksi. Voit tehdä pöytävarauksen ravintolaan: ravintolafame@kanresta.fi / 050 324 0402 tai linkistä. Illallinen alkaa klo 18.00 ja keikat klo 19.30. Tervetuloa!

Keikkamenu 25€/hlö

Famen Purkeri/kasvispurkeri potuilla

xx

Banana Split

Tilaa juomat valmiiksi pöytääsi varauksesi yhteydessä:

Soligo Prosecco DOC Treviso Brut ja lasit neljälle 38 €

Olut-cooleri: 4x Karhu, 4x Brooklyn IPA 60 €