Musiikkimuseo Fame toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Olemme joulun aikaan suljettuna 24.12.-31.1.2021 ja avaamme jälleen maanantaina 1.2.2021. Asiakaspalvelumme palvelee teitä normaalisti joulun ja uuden vuoden aikana. Nähdään Musiikkimuseo Famessa!

Aukioloajat

Lippupaketit joululahjaksi Famesta

Musiikkimuseo Famesta nyt lippupaketit ja lahjaliput jouluksi! Lippu Musiikkimuseoon ja Ravintola Fameen ilahduttaa musiikin ystäviä vauvasta vaariin ja on oiva aineeton lahjaidea. Liput ja lippupaketit myynnissä Musiikkimuseo Famen asiakaspalvelupisteellä ja Lippupisteen verkkosivuilla.

Tarjoamme valikoiman lippupaketteja yhdessä Ravintola Famen kanssa:

Lahjapaketti 1 (sis. museon pääsylippu + kahvi/tee & pulla) 25,00€, Lahjapaketti 2 (sis. 2 x museon pääsylippu + kahvi/tee & pulla) 45,00€, Perhelippupaketti kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (sis. perhelippu museoon + purkeriateria & virvokkeet lapsille) 110,00€.

Lippupaketit voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Lisäksi myynnissä liput ja opastukset Musiikkimuseo Fameen:

Pääsylippu 25,00€, alennettu pääsylippu (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, siviilipalvelusta suorittavat) 15,00€, lasten pääsylippu (7-15-vuotiaat) 12,50€, perhelippu (2 aikuista + 1-4 lasta) 60,00€. Alle 7-vuotiaat pääsevät meille maksutta. Museoon pääset myös museokortilla ja myymme kortteja asiakaspalvelupisteellämme.

Loistava lahjaidea on myös museo-opastuksemme; museon näyttelytilainfo 50,00€, museo-opastus 100,00€. Lisätietoja ja opastusten varaukset Musiikkimuseon asiakaspalvelusta.

Museoliput voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.