Musiikkimuseo Famen marraskuun avajaistilaisuuksien kuvasatoa

Kuvat: Sakari Röyskö / EMG

Suomen musiikin kunniagalleriaan valitun sanoittajamestari Reino Helismaan poika Markku (vas.) sekä jo seitsemällä vuosikymmenellä esiintynyt tango- ja iskelmälaulaja Eino Grön nostalgisissa tunnelmissa Musiikkimuseo Famen avajaisissa.

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (oik.) Mikko Leppilammen haastateltavana Musiikkimuseo Famen avajaistilaisuudessa kauppakeskus Triplassa Helsingin Pasilassa.

Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen kiitteli vilpittömästi Musiikkimuseo Famen hallituksen puheenjohtaja Mikko Vannia (vas.) ja toimitusjohtaja Olli Ilmolahtea onnistuneesta hankkeesta.

Ikinuori Pepe Willberg viihdytti lauluillaan Musiikkimuseo Famen kutsuvieraita.

Mikko Leppilampi esittelee Musiikkimuseo Famen avajaistapahtumien kuvasatoa kännykästään Suomen naisten ammattilaisgolfin pioneerille Minea Blomqvistille.

Suomen uutterin kansanedustaja, ministeri Ilkka Kanerva viihtyi Musiikkimuseo Famen avajaistilaisuuden ohjelman parissa ja tunnustautui Savonlinnan oopperajuhlien kanta-asiakkaaksi.

Tähdet, tähdet -viihdeohjelman tuomarina suomalaisia asiantuntemuksellaan viihdyttänyt suomirockin merkittävin taustavaikuttaja Juhani Merimaa hämmästeli Musiikkimuseo Famen tarjonnan monimuotoisuutta.