Suomen hallituksen ja viranomaisten koronarajoitusten sekä säännösten vuoksi Musiikkimuseo Fame on suljettu toistaiseksi.

Asiakaspalvelumme palvelee teitä varauksien, tapahtumien ja mahdollisten kysymyksien tultaessa puhelimitse ja sähköpostitse.

Yhteystiedot

Turvallisuus

TERVETULOA TURVALLISELLE MUSEO- JA RAVINTOLAKÄYNNILLE MUSIIKKIMUSEO FAMEEN

Poikkeustilan aikana sekä museossa että ravintolassa on erityisjärjestelyjä, jotta voit turvallisin mielin keskittyä museon elämyskokemukseen sekä nauttimaan ravintolan A´ la cartesta, lounaasta ja virvokkeista.

Museossa on kiinnitetty erityistä huomiota hygieniaan ja henkilökuntamme on valmis auttamaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Museotilan yhtäaikaisissa asiakasmäärissä noudatamme annettuja ohjeita ja esimerkiksi ravintolan pöydät on sijoitettu väljästi turvallisuusetäisyydet huomioiden.

Suosittelemme, että peset kädet vähintään, kun tulet museoon/ravintolaan ja kun lähdet museosta/ravintolasta.

Kaikkia pöytiä, pintoja ja ovenkahvoja puhdistetaan tehostetusti ja käsidesejä on saatavilla museo- sekä ravintolatiloissa useissa eri paikoissa. Kasvosuojaimia on ostettavissa museokaupasta ja lipunmyynnistä saa vinyylikäsineitä museokierrokselle. Lisäksi museotiloissa on mahdollista käyttää kertakäyttöisiä kasvosuojia 3D-laseissa ja 3D-kypärissä.

Ravintolaan suosittelemme tekemään pöytävarauksen tästä. Olet tervetullut myös ilman pöytävarausta!

PIDETÄÄN HUOLTA MEISTÄ KAIKISTA – TURVALLISUUS JA HYGIENIA MUSIIKKIMUSEO FAMESSA JA FAMEN RAVINTOLASSA

• Muista pitää turvavälit

• Pese kädet tullessasi museoon/ravintolaan ja lähtiessäsi museosta/ravintolasta

• Älä kosketa kasvojasi suun, nenän tai silmien alueelta

• Henkilökuntamme puhdistaa tehostetusti ravintolan pöytiä, pintoja, diginäyttöjä, kuulokkeita, 3D-laseja sekä 3D-kypäriä ja ovenkahvoja. Laitteiden vieressä on saatavilla erityisiä kertakäyttöisiä kasvosuojaimia 3D-lasien käyttöä varten. Kun lähdet pois museotilasta, heitä kertakäyttösuojus roskakoriin

• Käsidesiä on saatavilla monessa eri paikassa museo- ja ravintolatiloissa

• Voit käyttää suojakäsineitä, joita saat asiakaspalvelun myyntipisteestä pääsylipun oston yhteydessä

• Voit käyttää omia kuulokkeita monissa osissa museotiloja

• Kasvosuojaimia on myynnissä museokaupassa

• Voit erikseen pyytää henkilökuntaa puhdistamaan laitteita ennen laitteiden käyttämistä

• Jos sinulla on flunssaa, yskää tai kuumetta tai muuten olosi tuntuun huonolta, muista pysyä kotona. Olet tässä tapauksessa tervetullut museoon myöhemmin – pääsylippusi on voimassa myöhempää käyttöä varten

• Jos sinua aivastuttaa tai yskittää, yski hihan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja heitä nenäliina käytön jälkeen lähimpään roskakoriin. Jos nenäliina tai paperipyyhe ei ole saatavilla, aivasta hihaan – älä käsiin tai muita henkilöitä kohden

TERVETULOA MUSIIKKIMUSEO FAMEEN JA RAVINTOLA FAMEEN!