MUSIIKKIMUSEO FAME PALVELEE TEITÄ VIIKON JOKAISENA PÄIVÄ. TERVETULOA!

Poikkeusaukioloajat löydätte aukioloajoista. Tiistaina 30.11. museo poikkeuksellisesti auki klo 11-17.

Lue lisää

Tietoa museosta

MUSIIKKIMUSEO FAME – UUDEN AJAN MUSEOELÄMYS

Helsingin Pasilan Mall of Triplassa sijaitseva Musiikkimuseo Fame on uuden ajan elämyksellinen museo. Suomen musiikkia esitellään monipuolisesti ja monen musiikkilajin kautta sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista metalliin. Musiikkimuseo Fame on auki joka päivä. Katso tarkemmat aukioloaikamme tästä.

Liput ennakkoon Lippu.fi sivulta, sisään myös Museokortilla.

Musiikkimuseo Fame nostaa Suomen musiikin arvoa ja arvostusta kunnioittaen kaikkia musiikin tekijöitä – laulajia, soittajia, yhtyeitä, orkestereita, kapellimestareita, sanoittajia ja säveltäjiä sekä kaikkia muita suomalaisen musiikin uranuurtajia.

Kotimaiset teknologiset innovaatiot muokkaavat museokäynnistä uudenlaisen interaktiivisen elämyksen, jossa kävijät pääsevät osallistumaan ja kokeilemaan; meillä voit laulaa ja tanssia. Virtuaalisuus vie kävijän musiikin maailmaan Suomen tunnetuimmille esiintymislavoille ja myös yllätyksellisiin ympäristöihin. Pysyvän perusnäyttelyn lisäksi esittelemme vaihtuvia näyttelyitä, joista löytyy jatkuvasti uutta sisältöä. Tällä hetkellä vaihtuvana näyttelynä on Sibeliuksen luontosuhdetta kuvaava installaatio INSTANT KUUSI.

Museon sydän on vuonna 2018 perustettu Suomen musiikin kunniagalleria (Finnish Music Hall of Fame), johon on tähän mennessä liitetty 23 jäsentä. Kunniagalleria on vuosittain täydentyvä näyttely, joka esittelee monimuotoisesti viimeisimpänä valitut jäsenet. Voit tutustua henkilöihin ja yhtyeisiin tarkemmin täältä.

Musiikkimuseo Fame sekä Ravintola Fame yhdistävät monimuotoisesti musiikin ystäviä järjestämällä tapahtumia, konsertteja ja muita esiintymisiä yhteistyössä musiikkialan eri toimijoiden kanssa. Museoravintola tarjoaa myös oivat puitteet aamiaispalavereihin, lounaskokouksiin tai illanistujaisiin. Lisäksi museossa järjestetään jatkuvasti monipuolista ohjelmaa, kuten tapahtumia, konsertteja ja muita esiintymisiä, joista uutisoimme verkkosivuillamme.

Museokaupasta löytyy museon Fame-tuotteiden lisäksi muun muassa design-tuotteita, musiikkiaiheisia matkamuistoja sekä suomalaisia teknisiä innovaatioita. Tuotteisiin voi tutustua ja niitä voi tilata myös verkkokaupastamme.

Osta Musiikkimuseo Famen pääsyliput tästä